Hoe kan ik inloggen?

Om je kredietoverzicht online te bekijken, vul je eerst je e-mailadres in. Herkennen we je e-mailadres? Dan heb je al eerder een account aangemaakt en kun je gelijk je wachtwoord invullen.

Daarna vragen we om een beveiligingscode. Die krijg je op je mobiel via de tweede inlogmethode die je eerder hebt gekozen: de Authenticator-app, een sms of bellen. Als je de code hebt ingevuld, ben je ingelogd en zie je je kredietoverzicht.

Herkennen we je e-mailadres niet? Dan heb je nog geen account. Geen zorgen, die kun je gelijk aanmaken!

Om je account aan te maken, moet je eerst je e-mailadres bevestigen met een verificatiecode. Die sturen we naar je e-mail.

Als je de code hebt ingevuld, maak je je wachtwoord aan.

Omdat we je account zo goed mogelijk willen beschermen, vragen we je ook nog om een tweede inlogmethode te kiezen. Je kunt kiezen uit een Authenticator-app, een sms of bellen.

Kies je voor de app? Dan krijg je een QR-code te zien om je account te koppelen. Als je voor sms of bellen kiest, moet je je telefoonnummer invullen. Uiteindelijk krijg je bij allebei de inlogmethoden op je mobiel een beveiligingscode. Vul die in.

Daarna ben je klaar voor de tweede stap: de identificatie. Om zeker te weten dat jij het bent, mag je jezelf identificeren met iDIN. Dat is een dienst van banken waarmee je jezelf direct bij organisaties zoals wij kunt identificeren met de veilige en vertrouwde inlogmiddelen van je bank. Kies je bank en start je identificatie.

Staat jouw bank er niet tussen? Dan kun je helaas geen account aanmaken en is het niet mogelijk om je kredietgegevens online te bekijken. Vraag dan je kredietoverzicht op met het aanvraagformulier.

Wanneer je identificatie is gelukt, kom je bij de laatste stap: het controleren en aanvullen van je gegevens. Bekijk eerst je persoonlijke gegevens en vul ze aan waar dat nodig is.

Hierna vragen we je om je adresgegevens in te vullen.

Zijn alle gegevens ingevuld? Check ze dan nog één laatste keer. Als alles goed staat, klik je op bevestigen. Je bent nu ingelogd en ziet gelijk je kredietoverzicht.